BIOTOP NATURAL POOL  |  GARDEN PONDS  |  BIO POOLS
Deutsche SprachversionDeutsche SprachversionEnglish VersionU.S.A. VersionVersion françaiseNederlandse versieSlovenian Version
Novice | Povezave | Kontakt | Imprint   
SCHWIMMTEICHE | GARTENTEICHE | NATURPOOLS

O nas:


Naša skupna prihodnost.


 

 

 


V času rastočega priseljevanja prebivalstva v mesta, pospešene gradnje in modernizacije bivalnega okolja vse bolj pozabljamo na temelj, na tisto, kar je postalo človeku samoumevno in dano v uporabo – našo naravo.

Naravi in svojim otrokom želimo pomagati povrniti tisto, kar smo jim odvzeli in se nam je morda že zdelo izgubljeno. Zamislite si igro otrok na lastni zelenici na strehi, posedanje v senci drevja na lastni strehi ali pogleda iz okna, kjer ne boste uzrli betonskih plošč in asfalta, ampak urejene zelenice in parke. Zamislite si, da plavate v bazenu s čisto vodo, v kateri vam ni treba skrbeti glede alergij na dodane kemikalije in ostale posledice izpostavljanja snovem, ki so človeškemu telesu tuja in morebiti škodljiva. Lahko sebi in svojim otrokom nudimo še kaj več kot čisto naravo ter zdravje in mir, ki izhajata iz njene neokrnjenosti?

Želimo si, da bi se v naravi ozrli okoli sebe in vedeli, da vas le-ta lahko pričaka tudi v domačem okolju.

Objem narave lahko objame tudi vas.

Objem narave d.o.o.

 

 


Streliška cesta 51a
2000 Maribor

P.E. TPC CITY
Ulica Vita Kraigherja 5
2000 Maribor
Tel.: 082059838 , Gsm: 041 803 023

Objem narave centrala
0 8 205 9838
Info@objemnarave.siZaradi občasnega terenskega dela naših tehnikov vas v primeru nedosegljivosti prosimo, če nas pokličete tudi na mobilno številko ali pustite sporočilo na telefonskem odzivniku.

 

Hvala za razumevanje.
 

Narocite katalog

Website by berghWerk New Media - WebDesign Wien